Eräkeskus Wilderness Lodge

Eräkeskuksen tarjoaa ihanteelliset olot luonnossa rauhoittumiseen.

Eräkeskuksen majatalo ja huskyfarmi sijaitsevat Nurmijärven kylässä, noin 35 kilometriä Lieksasta koilliseen aivan Nurmijäven rannalla. Eräkeskusta ympäröi koskematon luonto, kauniit järvimaisemat sekä upeat hiekkarannat. Majoitusta on tarjolla majatalon 1–3 hlön huoneissa, joista kaikista löytyy omat wc-tilat. Asiakkaille tarjolla myös aamiaisbuffet sekä 3-ruokalajin maittavat illalliset, jotka tarjoillaan tunnelmallisessa päärakennuksessa, jonka verannalta aukeaa kaunis järvinäköala.

Asiakkaiden vapaassa käytössä on soutuvene, kajakit, kanootit, SUP-laudat sekä polkupyörät. Eräkeskus on mainio tukikohta monille kesäisille ja talvisille aktiviteeteille, mutta myös vieraille, jotka etsivät vain pohjoiskarjalaisen luonnon rauhaa.

Pihapiiristiä löytyvät myös grillikota sekä rantasauna ja päärakennuksesta oleskelutila takkatulen äärestä sekä sähkösauna. Käytössä myös ilmainen Wifi-yhteys. Valjakkokoirien kodit sijaitsevat aivan majoituspaikan välittömässä läheisyydessä ja Eräkeskuksen vieraat ovatkin aina tervetulleita vierailemaan kennelissä ja tutustumaan koiriin sekä pentuihin.

Eräkeskuksen päärakennus
ilmakuva Eräkeskuksen alueelta

Yhteystiedot

Alakylä 15, 81970 Jongunjoki

+358 40 865 4668

https://www.eraekeskus.com/fi/

Eräkeskus Wilderness Lodge yrityksen palvelut